Restavrirane študije in male plastike

14 Jun 2019
 

ohranjanje dediščineVabimo vas, da se nam pridružite v soboto, 15. junija 2019 ob 20.00 uri v Mestnem muzeju Krško, ko bomo ob otvoritvi Razstave 3. pogled v Štovičkov depo: Študije in male plastike, predstavili kako smo restavrirali kipce.

Predstavitev bo potekala v okviru Poletne muzejske noči, ki poteka po celotni Sloveniji in vam nudi brezplačen ogled muzejev in galerij.

Veseli bomo vašega obiska!

 

 

 

Restavrirane študije in male plastike

Vabimo vas v soboto 15. junija 2019 ob 20.00 uri v Mestni muzej Krško na otvoritev Razstave 3. pogled v Štovičkov depo: Študije in male plastike pri kateri je s konservatorsko - restavratorskimi posegi na plastikah sodeloval tudi Zavod Trismegistus.

Razstavo bo predstavila Nina Sotelšek, višja kustosinja Mestnega muzeja Krško, konservatorsko - restavratorske posege na plastikah pa mag. Maja Ivanišin, konservatorka - restavratorka iz Zavoda Trismegistus.

Otvoritev razstave spada v dogajanje Poletne muzejske noči, ki poteka po celotni Sloveniji in vam nudi 15. 6. 2019 brezplačen ogled muzejev in galerij.

Več o Poletni muzejski noči.

Veseli bomo vašega obiska!

 

Dogodkom Zavoda Trismegistus lahko sledite tudi na Facebooku.

Razstavo 3. pogled v Štovičkov depo: Študije in male plastike si lahko ogledate v Mestnem muzeju Krško od 15.6.2019 do 1.3.2020.

foto: Mestni muzej Krško